Groepsaankoop monsterstekers

Groepsaankoop monsterstekers

Een monstersteker is nuttig bij het nemen van stalen van pleisterwerk en thermische leidingisolatie. Deze tool stelt ons in staat van op een veilige manier monsters te nemen. De monsterstekers die via deze weg zullen worden aangeboden bestaan in 2 lengtes (8cm en 16cm). In een eerste fase willen we enkel polsen naar de interesse in deze monsterstekers. Daarna zal het mogelijk zijn om zowel korte als lange monsterstekers aan te kopen. Het invullen van deze survey houdt geen aankoopverplichting in.

We sluiten deze poll af op 12 december en zullen daarna verder communiceren met al wie de poll heeft ingevuld. Het is de bedoeling om een eerste aankoop nog dit jaar te laten doorgaan. De prijs zal afhangen van de aantallen die we kunnen bestellen. We mikken op een prijs van 5€ (excl. btw) per monstersteker; dit is inclusief kokertje met afdekdop zoals te zien op onderstaande foto’s (het handvat is afzonderlijk en uiteraard herbruikbaar).

Ter indicatie: één monstersteker is voldoende voor één mengstaal van pleisterwerk of één puntstaal van thermische leidingisolatie. Voor een woning zonder thermische leidingisolatie gebruikt u dus 2 monsterstekers. Voor een woning met thermische leidingisolatie heeft u 2 monsterstekers extra nodig per mengstaal.